Die, Jan 23, 2022
Banner Top
Banner Top
Për një shtatzani të shëndetshme, orientohuni te Laboratori & Poliklinika Ndriçimi RM për shumë shërbime cilësore

Sigurisht se fazës e shtatzanisë i duhet kushtuar rëndësi dhe kujdes i vecantë. E, kur flasim për kujdesin ndaj shtatzënisë, e rëndësishme është që të merren shërbimet adekuate nga profesionistë të fushës me çmime të volitshme.

Pikërisht këto dy gjëra tejet të rëndësishme i garanton Laboratori & Poliklinika Ndriçimi RM e cila ofron një “check up” shërbimesh për 20 për qind zbritje për gratë shtatzëna.

Hemogrami, hekuri, Crp, glikemia, ure, kreatinina, Ast, Alt, Urina, urinokultura, testi për Chlamdie, cytomegalovirus IgM, citogmegalovirus IgG, toxoplasma IgM, toxoplasma IgG, rubeola IgM dhe rubeleola IgG – të gjitha këto shërbime ofrohen me zbritje prej 20 për qind nga Laboratori & Poliklinika Ndriçimi RM.

Tashmë është e thjeshtë, nuk keni pse të mendoheni, shtatzënia është më e sigurt me Laboratori & Poliklinika Ndriçimi RM.

Arkiva

Kategoritë