Pre, Gus 19, 2022
Banner Top
Banner Top
Për 24 orë, 248 persona kanë kërkuar ndihmë mjekësore në Klinikën Emergjente

Gjatë 24 orëve të fundit, 248 persona kanë kërkuar ndihmë mjekësore në Klinikën Emergjente të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, ka njoftuar Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar.

Sipas ShSKUK-së, prej tyre, 35 janë trajtuar në Dhomën e Reanimimit (Dhoma e Kujdesit të Avancuar Emergjent), 42 në Dhomën e Shërbimit Kirurgjik dhe 91 në Dhomën e Shërbimit Internistik.

Ndërsa, 14 qytetarë të tjerë kanë marrë tretman mjekësor, si pasojë e lëndimeve në aksidente trafiku.

Youtube

Arkiva

Kategoritë