Sht, Kor 20, 2024
Banner Top
Banner Top
Pensionohet Dr. Atifete Shulemaja, ish-drejtoresha e QKMF-së në Obiliq

Është pensionuar dr.Atifete Shulemaja, specialiste e mjekësisë familjare dhe ish-drejtoreshë e Qendrës Klinike Mjekësore Familjare në Obiliq.

Dr. Shulemaja ka kontribuar në ngritjen e cilësisë së shërbimeve mjekësore për më shumë se 40 vite, duke shërbyer me përkushtim dhe humanizëm të lartë.

Kryetari i Komunës, z. Xhafer Gashi, ka shprehur mirënjohjen e tij për kontributin e jashtëzakonshëm të Dr. Shulemajas në fushën e shëndetësisë dhe për punën e saj të palodhur për të përmirësuar shërbimet shëndetësore për komunitetin.

Një mirënjohje e veçantë për një karrierë të shquar dhe një përkushtim të vazhdueshëm ndaj shëndetit publik. Respekt dhe mirënjohje për një shërbim të madh!”

Youtube

Arkiva

Kategoritë