Sht, Nën 25, 2023
Banner Top
Banner Top
Pas 38 viteve shërbim ndaj pacientëve, pensionohet Dr.Fetanete Gashi, Specialiste e Pulmologjisë

Spitali i Përgjithshëm në Pejë përmes një postimi ka bërë të ditur se sot pas 38 viteve shërbimi ndaj pacientëve u pensionua Dr.Fetanete Gashi- Specialiste e Pulmologjisë.

Spitali i Përgjithshëm në Pejë është shprehur falënderues për kontributin e madh që ka dhënë Dr. Fetanete Gashi.

Stafi i ka uruar shëndet dhe lumturi edhe në vitet e pensionimit.

Youtube

Arkiva

Kategoritë