Enj, Kor 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Ortopedia, shërbimi më i ri në Olive (VIDEO)

Olive Medical & Laboratory, tani ofrohet edhe shërbimi i ortepedisë.

Në Olive, ofrohen të gjitha shërbimet sa i përket sëmundjeve muskulare si dhe ofrohen shërbime të kirurgjisë së vogël. Pra shërbim kirurgjike që kryhen në kushte ambulantore.

Për të mësuar më shumë, më poshtë mund ta ndiqni intervistën me ortopedin, Nderim Salihaj.

Youtube

Arkiva

Kategoritë