Pre, Jan 28, 2022
Banner Top
Banner Top
Olive aty ku mjeku ka në qendër të vëmendjes vetëm pacientin

Mjeku familjar në Olive Medical Laboratory 12 orë në ditë, 6 ditë në javë është i gatshëm të ofrojë shërbime shëndetësore duke e pasur gjithmonë në qendër të vëmendjes PACIENTIN.

Duke i bashkëndjerë shqetësimet shëndetësore e ndihmon atë për ta mbajtur shëndetin në gjendjen më të mirë të mundeshme përmes vizitës mjekësore specialistike për të gjitha moshat. Këto shërbime i realizojmë duke i ofruar pacientit:
• Konsulta dëgjimore
• Diagnostifikim të hershëm
• Hulumtimet e nevojshme laboratorike dhe imazherike
• Trajtim me terapi per orale ose parenterale përmes infuzioneve
• Përcjellje gjatë tretmanit dhe rehabilitimit
• Konsulta përmes telefonit
• Referim te specialistët
• Vizita shtëpiake
• Këshilla

Për termine mund të kontaktoni në numrat: 049 52 00 56 ose 038 72 00 55

Arkiva

Kategoritë