Pre, Dhj 3, 2021
Banner Top
Banner Top
Ofertë për Black Friday- 20% Zbritje në poliklinikën “Pulmo Plus”

Poliklinika “ Pulmo Plus”, e njohur për shërbime specialistike  pulmologjike, ka një staf profesional që prioritet gjithnjë e kanë shëndetin e pacientëve. Kjo klinikë,  përveç trajtimit dhe diagnostikimit të të gjitha sëmundjeve të mushkërive, ka edhe shërbime kardiologjike dhe mjekësi familjare.

“ Pulmo Plus” ofron edhe vizita  mjekësore shtëpiake.

Për nder të “Black Friday”, disa shërbime mjekësore vijnë 20% zbritje. E ato shërbime janë:

– Vizita specialistike pulmologjike

– Vizita specialistike kardiologjike

Ju mirëpresin stafi i poliklinikës “ Pulmo Plus ”

Dr. Musa Hoxha, pulmolog

Dr. Flmur Marku, pulmolog

Dr. Artan Haxhiaj, pulmolog

📑 Shërbimet:

🩺 Vizitë specialistike pulmologjike

🩺 Eko e mushkërive

🩺 Punkcioni pleural

🩺 Spirometria

🗓 Orari i Punës “Pulmo Plus”

⏰ E Hënë – E Premte

15:00 deri 20:00

⏰ E Shtunë

09:00 deri 19:00

🗓 Termini është obligativ*

📞+383 48 300 100 – Dr. Flamur Marku

📞+38348114222 – Pulmo Plus

📞+38344114782 – Pulmo Plus

📬 Adresa:

Nikolle Brankati nr.3/ Veterrnik Pristina

Arkiva

Kategoritë