Pre, Dhj 3, 2021
Banner Top
Banner Top
Oda e Hotilerisë dhe Turizmit të pakënaqur me mos ndryshimin e masave pandemike

Oda e Hotelerisë dhe Turizmit të dëmtuar nga pandemia , të pakënaqur me mos ndryshimin e masave pandemike.

Sektori i gastronomisë në gjithë Kosovën, pothuajse që dy vite, janë sektori më i dëmtuar , ndërsa masat që po merren në vazhdimësi nga Qeveria e Kosovës pak apo hiq po kanë efekt në aspektin financiar.

Kryetarja e Odës së Hotelerisë dhe Turizmit, për Regjionin e Ferizajt, Afëridta Hoxha theksoi se këto masa që po ndryshojnë nga ana e tyre nuk po vërejnë asgje pozitive.

Sipas saj, çdo ditë ankesat të cilat adresohen nga pronarët e lokaleve janë të ndryshme , duke pasur parasysh se kanë mjaft humbje si në punëtorë ashtu edhe në aspektin financiar.

Arkiva

Kategoritë