Enj, Tet 21, 2021
Banner Top
Banner Top
Nëse ndiheni në humor të keq, kjo do t’ju ndihmojë: Një pozicion i trupit mund të bëjë mrekulli dhe të sjellë lumturi në pak sekonda

Do të ketë ditë kur retë e shiut do të mbulojnë diellin

Sidoqoftë, mbajtja e një rrezatimi pozitiv dhe gjetja e një lumturie të thjeshtë mund t’ju motivojë.

A keni vënë re ndonjëherë se kur dikush ndihet i dëshpëruar dhe i pamotivuar, qëndrimi i tij manifeston gjendjen shpirtërore të tij?

Kur keni një ditë të keqe, mund të dremisni pak në karrigen tuaj dhe ndërsa ecni shikoni drejt tokës. Qëndrimi i dobët jo vetëm që përkeqëson humorin tuaj, por gjithashtu shkakton probleme me kockat, nyjat dhe muskujt tuaj.

Nëse doni të keni një ditë të lumtur, dhe të përmirësoni gjendjen shpirtërore në pak sekonda, mos harroni të mbani kokën lart. Është e vështirë të shohësh nga dielli kur fytyra jote është e drejtuar nga toka.

Mundohuni të praktikoni një qëndrim të mirë duke mbajtur shpinën drejt, kokën të ngritur dhe krahët natyrshëm anash.

Ju nuk keni pse të dukeni si një ushtar i veshur në plumb. Vetëm shmangni rënien dhe ngrini këmbët gjatë ecjes.

Edhe kur gjërat nuk shkojnë aq mirë, bëjini një favor trupit tuaj kur të jetë rregulluar siç duhet. Shkathtësia në hapin tuaj është ajo që ju nevojitet për të qenë më pozitiv në lidhje me ditën dhe situatën tuaj.

Arkiva

Kategoritë