Pre, Dhj 3, 2021
Banner Top
Banner Top
Në Spitalin e Gjakovës po trajtohen 4 pacientë me COVID-19 nga Shqipëria

Në Spitalin e përgjithshëm të Gjakovës, në trajtim nga Covid-19, janë 4 pacientë nga Shqipëria.

Bazuar në raportin e datës 15 nëntor 2021, në tërë Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, në trajtim mjekësor janë 38 pacientë, prej tyre 13 të konfirmuar me Covid-19 dhe 25 të tjerë post-covid.

Me oksigjeno-terapi janë 11 pacientë, përderisa në mjekimin intnesiv të Klinikës Infektive ka vetëm 1 pacient.

Numri i pacientëve me COVID-19 dhe post-covid, sipas klinikave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 5 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 20 pacientë post-covid-19

Mjekimi Intensiv në Klinikë Infektive, 1 pacient

Spitali i Prizrenit, 1 pacientë

Spital i Pejës,5 pacientë

Spitali i Gjakovës, 4 pacientë

Spitali i Ferizajt, 2 pacientë. 

Arkiva

Kategoritë