Mar, Jan 25, 2022
Banner Top
Banner Top
Në ShSKUK po trajtohen 868 pacientë nga COVID-19

Bazuar në raportin e 26 marsit 2021, në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës janë duke u trajtuar  868 pacientë.

720 janë të konfirmuar me Sars-Cov-2 pozitivë.

148 pacientë janë të dyshuar, në pritje të rezultateve.

32 pacientë janë në gjendje të rënduar shëndetësore

670 janë nën asistim të okisgjenoterapisë

Në QKUK janë të shtrirë 352 pacientë

13 prej tyre në gjendje të rënduar

288të konfirmuar me Sars Cov-2 pozitivë

294 me oksigjenoterapi

Numri i pacientëve të shtrirë sipas klinikave

Klinika Infektive, 123 pacientë të shtrirë

Klinika Infektive II ( mjekësia sportive), 93 pacientë

Klinika Infektive III ( Interno),  24 pacientë

Klinika e Pulmologjisë  82 pacientë

Mjekimi Intensiv -COVID, 11 pacientë

Klinika e Pediatrisë, 19 pacientë

Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 516 pacientë

19 prej tyre në gjendje të rënduar

432 të konfirmuar pozitivë

376 me oksigjenoterapi

Numri i pacientëve të shtrirë sipas spitaleve të përgjithshme

Spitali i Prizrenit, 121 pacientë

Spitali i Gjakovës, 105 pacientë

Spitali i Pejës, 69 pacientë

Spitali i Gjilanit, 107 pacientë

Spitali i Ferizajt, 56 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 34 pacientë

Spitali i Vushtrrisë, 24 pacientë.

Arkiva

Kategoritë