Mër, Jan 19, 2022
Banner Top
Banner Top
Në ShSKUK po marrin trajtim mjekësor 49 pacientë me COVID-19

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës (ShSKUK) ka njoftuar se 49 pacientë janë duke marrë trajtim mjekësor, prej tyre 23 pacientë të konfirmuar me COVID-19 pozitivë dhe 26 post Covid.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 11 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 22 pacientë post-covid

Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, 2 pacientë

Spitali i Prizrenit, 4 pacientë

Spitali i Gjakovës, 4 pacientë

Spitali i Ferizajt, 1 pacient post-covid

Ndryshe, në 24 orët e fundit në Kosovë janë konfirmuar 356 raste të reja me COVID-19.

Arkiva

Kategoritë