Hën, Kor 15, 2024
Banner Top
Banner Top
Në QKUK përurohet “Strocke Center”

Në Shërbimin Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës, është përuruar “Strocke Center”

“Strocke Center”, është e njohur si Qendër për Ragim dhe Trajtim Urgjent të rasteve për sulme iskemike në tru.

Përndryshe, një qendër e tillë nuk ka ekzistuar më parë në QKUK./Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë