Mër, Jan 19, 2022
Banner Top
Banner Top
Ndërhyrja “mrekulli” e mjekut turk dr. Evren Fehmi Atay – Pas 40 viteve, gruaja fillon të ecë përsëri

Imsale Asllani, pacientja e cila për vite me radhë ishte banore e spitaleve të ndryshme. Ajo qysh në moshën 4 vjeçare ishte diagnostifikuar me “Spondilitin Ankilozant”, sëmundje kjo që e kishte sjellur gati në gjendje të palëvizshme. 

Pas operimeve të suksesshme në spitalin Ortomedica Hospital në Prizren, në dy seanca operacioni duke iu aplikuar endoprotezat totale të dyja kërdhokullave dhe të dyja gjunjëve në mënyrë të kryqëzuar, nga ana e ekipës në krye me Specialistin e Ortopedisë dhe Traumatologjisë Dr. Evren Fehmi Atay dhe stafi përcjellës, pacientja shumë shpejtë i është kthyer aktivitetit normal ditor.

Së fundmi ajo ka qenë e ftuar në shtetin Turk ku dhe u mirëprit nga mjeku që tashmë kishte ndryshuar jetën e saj si dhe plot kosovarëve te tjerë! 

Bujë të madhe bëri puna e Dr. Evren Fehmi Atay në mediat Turke duke e ashtuquajtur ndërhyrjen një “MREKULLI” e cila i mundësoi zonjës nga Kosova që pas 40 vitesh pamundësi ecjeje të fillonte një jetë të re sërish.

Pacientja shprehet se është shumë e lumtur si dhe falenderoi mjekun dhe shtetin e Turqisë për mikpritjen që iu bë asaj.

https://youtu.be/AiPzE8Xdigg

“Ortomedica Hospital” – Aty ku rruga drejtë një jete tëshëndetshme është shumë e shkurtër.

Për termine të vizitave ju lutem kontaktoni në këta numra telefoni: 

+383 49 321 400 

          dhe

+383 29 222 600./Familja Jonë

Arkiva

Kategoritë