Pre, Dhj 3, 2021
Banner Top
Banner Top
Natura Therapy tani edhe në Prishtinë

Lideri i tregut për prodhimin dhe shitjen e suplementeve ushqimore natyrale me cilësin më të lartë, Natura Therapy, ka udhëtuar nga Shkupi për në Prishtinë.

Dyqanin më të ri në kryeqytet e gjeni tani në rrugën Muharrem Fejza- Mati 1, ku do të mund t’i bleni të gjitha produktet e kësaj kompanie.

Aty do të gjeni të gjitha produktet që ju nevojiten për një trup të shëndoshë, duke filluar nga vitaminat për forcimin e imunitetit, forcimin e eshtrave, produktet për sistemin nervor e deri te vitaminat e ndara për trupin e secilit qoftë ai mashkull,femër apo fëmiijë etj

Terapinë më të mirë të trupit tuaj tani keni mundësi ta bëni përmes produkteve natyrale që ofron kompania Natura Therapy.

Përvec kësaj, ju po ashtu, përfitoni shërbime profesionale dhe këshilla se si ta përmirësoni shëndetin dhe mirëqenien e tuaj.

Nr kontaktues:  +389 71 317 111

Arkiva

Kategoritë