Sht, Dhj 4, 2021
Banner Top
Banner Top
Mundësi trajtimi dhe diagnostifikimi të osteoporozës në Endomedica gjatë muajit tetor – Oferta tejet e volitshme

Gjatë muajit tetor, Poliklinika Endomedica ofron mundësi trajtimi të problemit të osteoporozës  me një cmim mjaft të volitshëm.

Brenda këtij muaji, DEXA dhe vizitat specialistike të mjeku familjar do të kushtojnë vetëm 30 euro.

Për trajtueshmëri profesionale të shumë problemeve shëndetësore, adresa është e qartë: Poliklinika Endomedica.

“Së pari pacienti”, kjo është motoja e stafit shëndetësor në këtë poliklinikë. Që ju të jeni prioritet, orientohuni tek Endomedica.

Kontakti:

 Tel: +383 45 960 666

E-mail: [email protected]

/Artikull i sponzorizuar/

Arkiva

Kategoritë