Hën, Nën 29, 2021
Banner Top
Banner Top
MSH sot mban takim me udhëheqësit e komunave, diskutohen masat antiCOVID

Ministria e Shëndetësisë do të mbajë sot takim me Asociacionin e Komunave të Kosovës dhe përfaqësuesit e komunave.

Siç raporton Telegrafi, temë e diskutimit do të jenë masat antiCOVID dhe takimi do të mbahet në ora 14:00.

Herën e fundit masat antiCOVID janë lehtësuar më 24 shtator, ndërkaq pritet që këto masa të ndryshojnë së shpejti.

Arkiva

Kategoritë