Mër, Maj 18, 2022
Banner Top
Banner Top
MSh me thirrje ndaj qytetarëve:Besojuni fakteve dhe merrni edhe dozën përforcuese!

Ministria e Shëndetësisë përmes një postimi ka bërë thirrje te qytetarët për vaksinim me dozën përforcuese.

“Vaksinat kanë shpëtuar shumë jetë nga COVID-19 anekënd botës dhe në Kosovë, gjithashtu. Që nga fillimi i vaksinimit kundër COVID-19, mbi 902 mijë qytetarë të Kosovës kanë marrë dozën e parë, ndërsa mbi 822 mijë qytetarë që të dy dozat e vaksinës.”, thuhet me tutje në postim.

Sipas MSh-së doza përforcuese e vaksinës Covid-19 mund të përmirësojë ose rivendos mbrojtjen kundër COVID-19, e cila mund të jetë ulur me kalimin e kohës. Besojuni fakteve dhe merrni edhe dozën përforcuese!

Arkiva

Kategoritë