Mër, Maj 18, 2022
Banner Top
Banner Top
MSh ka organizuar tryezë me temën “Transformimi i shëndetësisë”

Me temën “Transformimi i shëndetësisë kosovare – rruga deri te caku”, sot Ministria e Shëndetësisë ka organizuar një tryezë.

Kjo treyezë pjesë e të cilës është ministri Rifat Latifi dhe zv.ministrat dhe udhëheqës të departamenteve të MSH-së, po mbahet në Prishtinë në restorant “Golden”.

Pjesëmarrës të kësaj tryeze janë edhe të gjithë drejtorët e njësive të Shërbimit Spitalor Klinik Universitar, duke përfshirë edhe anëtarët e Bordit Drejtues dhe drejtorin e përgjithshëm.

Një ndër temat që do të diskutohet në këtë tryezë është edhe ” Lista e pritjeve dhe trajtimi jashtë institucioneve shëndetësore publike”.

Arkiva

Kategoritë