Hën, Dhj 6, 2021
Banner Top
Banner Top
Mosha e personit të vdekur si pasojë e COVID-19

Gjatë 24 orëve të fundit u raportua për një të vdekur dhe 29 të tjerë të infektuar nga COVID-19 në Kosovë.

Mosha e viktimës nga COVID-19 ishte rreth 70-79 vjet (burrë) dhe ishte nga qyteti i Drenasit. /familjajone

Arkiva

Kategoritë