Pre, Jan 28, 2022
Banner Top
Banner Top
Mjeku amerikan: Së shpejti do të shpëtojmë nga maskat!

Robert Redfield beson se nëse do të marrim aprovimin e disa vaksinave COVID-19, “ne do ta lëmë këtë pas vetes”, duke treguar maskën.

Mjeku, drejtori i Qendrave të Kontrollit dhe Parandalimit të Sëmundjeve në SHBA, tha se ne fillim nuk ishte aq i sigurt nese do të kishim një vaksinë të koronavirusit.

“Nuk mendoja se do të kishim një vaksinë brenda disa vjetëve. Mendova se pjesa tjetër e karrierës sime në CDC do të kalonte duke luftuar COVID-19”, tha ai.

“Ne duhet të festojmë kur kemi një vaksinë të suksesshme, të sigurt dhe efikase të virusit COVID-19”, tha doktori.

Dje u raportua për ndalimin e testimit të një anti virusi tek njerëzit pasi një prej vullnetarëve ka pësuar dëmtime anësore.

Arkiva

Kategoritë