Pre, Dhj 3, 2021
Banner Top
Banner Top
Ministria e Shëndetësisë bën thirrje për vaksinim: Dy doza të vaksinës janë 95 % efektive

Ministria e Shëndetësisë edhe njëherë u ka bërë thirrje qytetarëve që të vaksinohen kundër Covid-19.

Nga kjo ministri kanë thënë se 2 doza të vaksinës Pfizer janë 95 për qind efektive ndaj Covid-19.

Andaj edhe u ka kërkuar qytetarëve që të vaksinohen pa termin në cilëndo qendër.

Shkrimi i plotë:

“Vaksinohu pa termin, në cilëndo qendër, pavarësisht vendbanimit.

Mbroje veten dhe familjen! #VAKSINOHU

Arkiva

Kategoritë