Die, Jan 23, 2022
Banner Top
Banner Top
Ministri Latifi pret në takim ambasadorin e BE-së, Tomaš Szunyog

Ministri i Shëndetësisë së Republikës së Kosovës, Dr.Rifat Latifi ka pritur sot në takim Përfaqësuesin e posaçëm dhe Ambasadorin e BE-së në Kosovë, z. Tomáš Szunyog.

Në këtë takim është biseduar për pandeminë COVID-19, procesin e vaksinimit dhe mbështetjen që Kosovës i kanë dhënë partnerët ndërkombëtarë në sfidën e pandemisë.

Në këtë drejtim, Ministri Latifi ka falënderuar Bashkimin European për mbështetjen konkrete që i ka ofruar sistemit shëndetësor në Kosovë në vazhdimësi dhe poashtu në ballafaqim ne pandeminë.

Ministri Latifi dhe Ambasadori Szunyog janë pajtuar për fuqizimin e projekteve të përbashkëta në interes të ruajtjes së shëndetit publik, në kohën kur COVID-19 mbetet ende sfida më serioze shëndetësore në botë.

Arkiva

Kategoritë