Pre, Maj 20, 2022
Banner Top
Banner Top
Ministri Latfi bënë thirrje për vaksinim me rastin e Javës së Imunizimit

Me rastin e Javës së Imunizimit, Ministri i Shëndetësisë, Rifat Latifi përmes një video nga Klinika Infketive u ka bërë thirrje që qytetarëve të vaksinohen në mënyrë që të mos kalojmë në komplikimet e mëdha që ka COVID-19.

“COVID-19 nuk ka mbaruar është shumë mirë që kemi raste shumë të ulta të vdekjeve por, ende kemi raste me COVID-19 në Kosovë si në të gjithë botën, prandaj ju lus secilin prej jush që të vaksinoheni me vaksinën e parë, të dytë dhe tretë”, tha ai.

Më tutje Latifi theksoi se vetëm vaksinat dhe masat e ndërmarra do të na shpëtojnë që të mos jemi në kujdesin intensiv dhe t’ua lehtesojmë punën edhe mjekëve në vendin tonë.

Arkiva

Kategoritë