Die, Jan 23, 2022
Banner Top
Banner Top
Ministri i Shëndetesisë dhe drejtori i SHSKUK-së, së bashku me KFOR, vizituan Spitalin e Mitrovicës

Sot, U.d Drejtori Ekzekutiv Dr.Luljeta Zhubi, priti në takim Ministrin e Shëndetësisë Rifat Latifi, Drejtoin e SHSKUK-së Valbon Krasniqi.

Në vizitë me Latifin dhe Krasniqin kanë qenë Gjenerali i KFOR-it së bashku me batalionin mejksor të kampit Bonstill, përfaqësuesit e KFOR-it nga kampi Maxhunaj.

Qëllimi i vizites ka qenë te shikohen kapacitet Spitalore,mënyra e punës, paisjet dhe aparaturat dhe funksionimi i sallave operative në repartin e Emergjencës, repartin e Kirurgjisë, repartin e Ortopedisë, dhe kardiologjisë.

Arkiva

Kategoritë