Enj, Mar 28, 2024
Banner Top
Banner Top
Metoda më e thjeshtë për largimin e kallove nga shputat

Ekziston një ilaç natyral i cili është i shkëlqyeshëm për largimin e kallove dhe kërpudhave nga këmbët.

Ju do të keni nevojë për përbërësit e mëposhtëm: Lëng limoni, 5 aspirina, një gur shtufi.

Përgatitja:

Shtypni aspirinën derisa të kthehet në pluhur. Pastaj shtoni pluhurin në një enë, shtoni lëngun e limonit dhe përzieni mirë derisa të krijohet një pastë homogjene dhe kompakte.
Nëse e shihni që përzierja është shumë e thatë, shtoni pak më shumë lëng limoni ose një lugë gjelle ujë.

Si ta përdorni

Lani këmbët tërësisht para se të aplikoni përzierjen. Aplikoni një shtresë të përzierjes në zonat e prekura nga kallot dhe kërpudhat, lëreni të thahet për 30 minuta dhe më pas hiqeni me ujë.

Pastaj fërkojeni zonën me gur shtufi për të hequr lëkurën e vdekur. Ju mund të kryeni procedurën çdo 2 ose 3 ditë deri në zhdukjen e kallove dhe kërpudhave.

Youtube

Arkiva

Kategoritë