Mër, Qer 29, 2022
Banner Top
Banner Top
Mënyra më e shpejt për ta ndalur gjakderdhjen

Shumë ekspertë pohojnë se speci i kuq mund t’i ndalojë edhe sulmet e zemrës, të  gripat dhe gjakderdhjen.

Metoda është shumë e lehtë: thjesht vendosni pak pluhur të specit të kuq në plagën ku po rrjedh gjaku dhe  do të shihni se si do të ndalojë brenda 10-15 sekondave.

Speci i kuq është shtrëngues shumë i fortë dhe kjo ndikon në barazimin e shtypjes së gjakut shumë shpejt,  gjithashtu edhe në stimulimin e trashjes së gjakut dhe parandalimin e infeksioneve.

Në rast se keni prerje më të mëdha, shtoni një lugë gjelle spec të kuq në një gotë ujë dhe pini produktin

Arkiva

Kategoritë