Mar, Sht 26, 2023
Banner Top
Banner Top
Malisheva pranon pako ushqimore dhe higjienike nga misioni i OKB-së

Në kuadër të përkrahjes për komunat e Kosovës për menaxhimin e situatës me COVID-19, misioni i OKB-së në Kosovë, sot ka dhuruar 50 pako ushqimore dhe 40 pako higjienike për familjet në nevojë në Komunën e Malishevës.

 “Ndihmat në ushqime dhe higjienë për familjet në nevojë janë shumë të nevojshme në këtë situatë kur po përballemi me pandemi dhe kjo na ndihmon edhe neve si komunë që të përballemi me nevojat e qytetarëve, të cilët për rreth dy muaj nuk kanë pasur mundësi të punojnë dhe rrjedhimisht shumica e tyre kanë nevojë të përkrahen në forma të ndryshme”, ka thwnw Kryetari i Malishevws, Ragip Begaj.

Youtube

Arkiva

Kategoritë