Mar, Qer 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Kur lëndoheni nga të tjerët më së miri është që t’i falni ata dhe vetën tuaj!

Kur një person ju lëndon, ju duhet të dini se si të reagoni ndaj kësaj dhimbje në mënyrë që të mos i bëni keq vetës.

Nëse dëshironi që të shëroheni gjëja e parë që duhet të bëni është që të mësoni se si të falni.

Falni vetën dhe të tjerët që ju kanë lënduar.

Natyrisht që kjo gjë është më lehtë për tu thënë sesa për tu bërë, por asgjë nuk është e pamundur. Fuqia e faljes është e pakufishme. Por mbani në mend që falja nuk do të thotë edhe të harroni se cfarë ju ka bërë personi në fjalë, por do të thotë që ju jeni të gatshëm të vazhdoni jetën, pa pasur nevojë të mirreni me të.

Për ta bërë këtë gjë ndiqni këto këshilla:

Pranoni që falja është e domosdoshme

Konsideroni edhe ndjenjat e të tjerëve

Shëroni shpirtin tuaj

Youtube

Arkiva

Kategoritë