Enj, Kor 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Ku mund ta bëni përmirësimi e nofullës?

Disa persona kanë nofull më të gjatë, e kjo mund t’u pengojë.

 Operacioni për të përmirësuar nofullën, mund të bëhet edhe në Kosovë.

Spitali Sirona, ofron shërbime maxillofaciale me mjek specialist dhe aparaturën më moderne në vend.

Ky intervenim kryhet kur të përmirësuar kockat e nofullës, kur kjo gjë është e pamundur të bëhet përmes protezave në dhëmbë.

Duhen nga gjashtë deri në 12 javë, që ju të shëroheni dhe kryesisht kryhet me anestezion total.

Image may contain: 2 people, text

Youtube

Arkiva

Kategoritë