Pre, Dhj 3, 2021
Banner Top
Banner Top
Kryhet një operacion i ndërlikuar në Spitalin e Mitrovicës

Në Spitalin e Përgjithshëm ” Dr.Sami Haxhibeqiri” Mitrovicë, është kryer me sukses një operacion i nderlikuar.

Pacientja e moshes 43 vjeçare është operuar nga një tumor masiv 3.5 kg i vezoreve në një stad të avancuar ( Ca ovari st IIIB, op) HTA, Apendectomia, Omentectomia)

Operacioni ka zgjatur rreth 2 orë dhe pa komplikime.

Pacientja është në gjendje stabile postoperative.

Arkiva

Kategoritë