Die, Jan 23, 2022
Banner Top
Banner Top
Krasniqi: S’ka më listë të pritjes për rezonancë magnetike

Ushtruesi i Drejtorit të SHSKUK-së, Valbon Krasniqi, ka njoftuar se nga nesër pacientët nuk do të presin më për kryerjen e Rezonancës Magnetike.

“Edhe përkundër fokusit në pandeminë COVID-19, me angazhimin menaxherial dhe profesional të stafit të Radiologjisë është arritur të eliminohet në terësi lista e pritjes”, është shprehur ai shkurt përmes Facebook, transmeton Familja Jone.

Arkiva

Kategoritë