Sht, Nën 25, 2023
Banner Top
Banner Top
Kosumoni këto ushqime që ju rregullojnë hormonet

Me hormonet të çrregullta bëhet çdo gjë më e vështirë duke filluar nga humbja e peshës, të jeni në humor të mirë por edhe sëmundjet patologjike kronike.

Por ka disa pije dhe ushqime të cilat mund t’ju ndihmojnë për ti sjellë ato në nivelin e duhur.

Nuk duhet shumë që ekuilibri hormonal i cili rregullon organizmin të ndryshojë nga agjentet e jashtëm para se gjithash përbërjet kimike që përmbajnë ushqimet por dhe shumë produkte të tjera të cilat i përdorin çdo ditë.

Por për fat të mirë ka disa pije dhe ushqime të cilat ju ndihmojnë për të rregulluar nivelin hormonal.

Youtube

Arkiva

Kategoritë