Mër, Maj 24, 2023
Banner Top
Banner Top
Koronavirusi “vë në gjumë” edhe qytetin që nuk fle kurrë

Teksa numri i viktimave në SHBA ka shkuar në 4,394, shtetet kanë nxituar që të mbyllen në kuadër të masave për frenimin e përhapjes së Koronavirusit.

Ndërkohë disa pamje të publikuara në rrejte në Nju Jork apo siç njihet ndryshe “qyteti që nuk fle kurrë” shihet se rrugët janë boshatisur dhe është kthyer në një qytet fantazmë.

Po ashtu, metroja e Nju Jorkut- një emblemë e mbipopullimit urban – është bërë pothuajse e panjohshme, pasi është e boshatisur me të paktën 87 % të popullsisë.

Të vetmit që shihen nëpër rrugë janë disa qytetarë të guximshëm të cilët gjithsesi kanë vendosur maska dhe doreza.

An empty Times Square is seen on the street following the outbreak of coronavirus disease (COVID-19), in New York City, U.S., March 18, 2020. REUTERS/Jeenah Moon

Youtube

Arkiva

Kategoritë