Pre, Jan 28, 2022
Banner Top
Banner Top
Kopshtet private të komunës së Gjakovës kërkojnë ndihmën tuaj!

Pandemia Covid-19 ka prekur standardin jetësor në përgjithësi, e atë ekonomik në veçanti në mbarë botën.

E një sektor i cili nuk ka shpëtuar pa u prekur në vendin tonë janë kopshtet.

Mbyllja për herë të dytë e tyre nga niveli qëndror i ka detyruar 10 Institucione private të edukimit parashkollor në Gjakovë të kërkojnë përkrahje për tu rimëkëmbur.

Përmes një kampanje, ato kanë kërkuar ndihmë për gjërat esenciale ushqimore dhe materiale didaktike.

Më poshtë mund të gjeni linkun ku mund të kontribuoni.

https://kosovaideas.com/campaign/detail/611

Arkiva

Kategoritë