Mër, Jan 19, 2022
Banner Top
Banner Top
Këtyre moshave u takojnë viktimat e sotme të Covid-19

Në 24 orëve e fundit në Kosovë janë regjistruar edhe 4 viktima si pasojë e Covid-19.

Viktima më e re gjatë kësaj kohe është një burrë i moshës 40-49 vjeçare nga Ferizaj.

Viktimë është edhe një grua e moshës 60-69 vjeçare.

Ndërsa viktima janë edhe një grua dhe një burrë të moshës 70-79 vjeçare nga Prishtina dhe Vushtrria.

Arkiva

Kategoritë