Pre, Maj 20, 2022
Banner Top
Banner Top
Këto lloje bizhuterish do të barten gjatë vitit 2022

Edhe kur zgjidhni një kombinim të thjeshtë, me ndihmën e vathëve, qaforeve dhe byzylykëve efektivë, stili juaj do të ngrihet në një nivel më të lartë

Gjatë këtij viti fokusi është te bizhuteritë pa detaje të tepërta, kryesisht do të barten ari dhe argjendi, pra thjeshtësia dhe eleganca e kësaj bizhuterie do t’ju kënaqë, transmeton Telegrafi.

1. Shumë gjerdanë në një

Nëse nuk mund të vendosni se cilin gjerdan të bartni sot – ja zgjidhja. Vendosni dy ose tre gjerdanë të preferuar, në mënyrë që t’i vendosni njërin poshtë tjetrit. Është e rëndësishme që gjerdanët tuaj, të çfarëdo stili qofshin, të jenë pjesë e së njëjtës histori.

2. Unazë me një zirkon të vogël

Deri para disa vjetësh në modë ishin unazat e mëdha, por këtë vit edhe kjo ka ndryshuar. Gjatë vitit 2022 do të jenë në trend unazat e holla me zirkon të vogël me ngjyrë.

3. Byzylyk argjendi

Byzylykët janë një detaj vërtet i rëndësishëm, sepse është e mahnitshme se sa vetëm një dorë mund të theksojë dorën dhe gishtat e gjatë. Se më pak gjithmonë tregon më shumë është ky byzylyk argjendi, të cilat mund ta bartni me çdo kombinim.

4. Unaza ari

Imperativi absolut i modës këtë vit do të jenë unazat e arta pothuajse në çdo rast. Këto unaza ishin të njohura në fund të viteve ’90, dhe më pas ato u zëvendësuan me vathë të mëdhenj të bërë nga bizhuteri ose druri. Është trend të vendosni sa më shumë nga këto unaza, por patjetër që mund të zgjidhni vetëm një palë.

Arkiva

Kategoritë