Die, Sht 24, 2023
Banner Top
Banner Top
Këshilla për tiroide të shëndetshme

Kur mungon jodi ose kur ka tepri në organizëm, mund të shkaktohen shumë komplikime shëndetësore.

Për këtë arsye është e rëndësishme të bëhet kontrolli i shpeshtë i tiroideve në mënyrë që të matet niveli i jodit në organizëm.

Por çfarë është gjëndra tiroide?

Është gjëndra më e madhe endokrin dhe rëndësia e kësaj gjëndre është tej mase e madhe.

Në mënyrë që të keni gjëndër tiroide të shëndetshme ju duhet të: qëndroni në peshë të duhur të rritni marrjen e jodit, të konsumoni arra, të bëni sport dhe të rritni marrjen e antioksidantëve.

Për të kryer analizat e duhura të gjëndrës tiroide ju mund të drejtoheni tek Olive Medical & Laboratory.

Youtube

Arkiva

Kategoritë