Enj, Maj 19, 2022
Banner Top
Banner Top
“Jetë e gjatë për të gjithë”, tema e këtij viti për Javën Evropiane të Imunizimit

Tema për Javën Evropiane të Imunizimit (EIW) për këtë vit është “Jetë e gjatë për të gjithë”.

Sipas Ministrisë së Shëndetësisë, kjo javë ka për synim të përforcojë rëndësinë e çasjes së barabartë dhe të zgjeruar ndaj vaksinave, për të kontribuar në një jetë të gjatë dhe të shëndetshme për të gjithë.

MSH vaksinat i ka cilësuar si mbrojtëse për njëri-tjetrin dhe si mundësi për të jetuar një jetë më të gjatë.

Arkiva

Kategoritë