Hën, Nën 29, 2021
Banner Top
Banner Top
Inspektorati Shëndetësor shqiptoi 149 gjoba dhe mbylli 52 institucione private shëndetësore

Inspektorati Shëndetësor gjatë këtij viti ka kryer 738 inspektime në të gjitha institucione publike dhe private, në të cilat ka shqiptuar 149 gjoba dhe 52 institucione janë mbyllur përkohësisht.

Kështu ka bërë të ditur kryeinspektori Shaban Osmanaj në një përgjigje për Gazetën Shneta. Ai ka thënë se 186 inspektime janë kryer në sektorin publik shëndetësor, ndërsa 552 të tjera në sektorin privat.

Arkiva

Kategoritë