Hën, Kor 15, 2024
Banner Top
Banner Top
IKSHPK: Qëndroni në shtëpi

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, ka bërë sërish thirrje që të qëndroni në shtëpi – pasi edhe ajri është i pashëndetshëm.

“Qëndroni në shtëpi!

Ajri sot nuk është i shëndetshëm për personat e ndjeshëm dhe me sëmundje kronike!”, shkruhet në njoftimin e IKSHPK-së.

Youtube

Arkiva

Kategoritë