Pre, Dhj 3, 2021
Banner Top
Banner Top
Ide inspirimi për manikyrin gjatë muajit tetor

Stina tashmë ka ndryshuar, kështu që është koha të largoni dizajnet tuaja të verës dhe t’i zëvendësoni me disa ngjyra, modele dhe art të frymëzuar nga vjeshta.

Pavarësisht nëse kjo është diçka e inspiruar nga Halloweeni, si një portokall i ndritshëm për ta koordinuar me kungullin tuaj ndërsa bëni fotografi, ose një dizajn arti drithërues i thonjve.

Nëse jeni duke ndjekur diçka pak më pak të mërzitshme mos u shqetësoni, gjithashtu ka zgjidhje.

Manikyri francez do të mbetet në trend, por në përshtatje me ngjyrat vjeshtore.

Më poshtë gjeni idetë më të bukura për inspirim:

Arkiva

Kategoritë