Mar, Qer 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Haziri: Masat dhanë efekt – që tri ditë në Gjilan nuk kemi asnjë rast me koronavirus

Kryetari i Gjilanit, Lutfi Haziri, ka thënë që si shkak i masave që Gjilani ka ndërmarrë në tri ditët e fundit nuk ka pasur asnjë rast me koronavirus.

“Faleminderit përfaqësuesve të Ministrisë së Punëve të Brendshme dhe Administraës Publike, FSK’së dhe AME, për vlerësimin e lartë për Gjilanin, për ngritjen e nivelit të emergjencave kundër virusit #COVID19. Gjilani në tri ditët e fundit nuk e ka asnjë rast të shënuar me virusin corona dhe jam i lumtur që masat që i kemi ndërmarrë, e dhanë efekti”, ka shkruar Haziri në Facebook.

Youtube

Arkiva

Kategoritë