Mar, Qer 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Gjermania shënon rritje të rasteve të reja të koronavirusit, 242 të vdekur për 24 orë

Instituti për sëmundje ngjitëse “Robert Koch” ka njoftuar se 3,609 raste të reja të koronavirusit janë shënuar në Gjermani gjatë 24 orëve të kaluara.

Kështu, numri i përgjithshëm i personave të infektuar me virusin e ri në shtetin me ekonominë më të madhe në Evropë shkoi në 137,439.

Shifra e re shënon ditën e katërt me radhë të rritjes së numrit të rasteve të reja për periudhën njëditore pasi më parë ishte shënuar rënie e ndjeshme, që kishte sjellë shpresë për përmirësimin e situatës.

Përpos infektimeve, në Gjermani gjatë 24 orëve të kaluara u shënuan edhe 242 viktima të reja të virusit dhe shifra e përgjithshme e të vdekurve shkoi në 4,110 persona, shkruan “The Guardian”. / Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë