Mar, Jan 25, 2022
Banner Top
Banner Top
Gjakovë, 24 pjesëtarë të stafit shëndetësorë pozitiv me COVID-19

Spitali i Përgjithshëm në Gjakovë është duke i trajtuar 52 pacientë, 43 prej të cilëve të konfirmuar me COVID-19.

“Raporti 24 orësh për Spitalin e Gjakovës, datë 24.08.2020 ora 8 është:

52 pacientë të hospitalizuar janë trajtuar për Covid
43 pacientë janë të konfirmuar COVID-19 Pozitiv,
9 pacientë do të testohen
28 pacientë me oksigjeno terapi,
5 pacientë janë në CPAP maske.

Covid pozitiv aktiv janë: 6 mjekë,16 infermiere dhe 2 stafe mbështetës.

Ju rikujtomë qytetarëve të mos e ulin vëmendjen për zbatimin e rregullave dhe masave për të frenuar përhapjen e virusit të rrezikshëm që prek këdo, pa dallim!”, shkruhet në njoftim.

Arkiva

Kategoritë