Sht, Kor 20, 2024
Banner Top
Banner Top
Fotosesioin me gratë me flokët të thinjura si mënyrë për të vlerësuar bukurinë natyrale

Birgitta Zoutman dhe Vejune Rimasiute, ka realizuar një fotosesion të bukur me gratë me flokë të thinjura.

Përmes fotosesionit të tyre, ato duan që  të vlerësohet bukuria e grave dhe që ato ta pranojnë vetën ashtu sic janë.

Më poshtë mund t’i shikoni disa nga fotografitë:

Violet
My Mother
Sarah
Valerie
Janine
Karen
Emma

Youtube

Arkiva

Kategoritë