Mar, Maj 17, 2022
Banner Top
Banner Top
 Ferdonije Qerkezi kujton 27 marsin e para 23 vjetëve kur serbët ia morën burrin dhe katër djemtë

Në përvjetorin e 23-të nga marrja e burrit dhe katër djemve të saj, Ferdonije Qerkezi i ka rikujtuar ata përmes një postimi në Facebook.

Ajo ka premtuar se do vazhdoj të pres dhe të luftojë deri sa të jetë bashkë me familjarët e saj.

Numrat po rriten ashtu si po rritet dhimbja dhe malli im, ende nuk e di a po pushoni të gjithë në Amshim, do pres dhe do luftoj nga shpirti dhe zemra, derisa do t’jem me ju, o më të bukurit emra!Halim, Artan, Armend, Ardian dhe Edmond#23vitepaju#♾♡meju“, tha ajo.

Shtëpia e familjes Qerkezi ka mbetur një ndër dëshmitë më prekëse për krimet e Serbisë të kryera në Kosovë.

Arkiva

Kategoritë