Enj, Kor 29, 2021
Banner Top
Banner Top
Fëmijët nga gjithë bota pozojnë me lodrat e tyre të preferuara (FOTO)

‘Një fotografi vlen sa një mijë fjalë’- kjo është shprehja që përdoret shpesh për ta përshkruar rëndësinë e fotografisë.

Një fotografe italiane, Gabriele Galimberti, ka vizituar shumë fëmijë në shumë vende të botës dhe u ka kërkuar atyre të pozojnë më lodrën e tyre të preferuar.

Në këtë fotosesion shpërfaqet brutalisht dhe pabarazia që ekziston mes fëmijëve në gjithë botën.

Më poshtë mund t’i shikoni disa prej fotografive të këtij fotosesioni:

Chiwa, 4, Mchinji, Malawi

Chiwa, 4, Mchinji, Malawi

Rivaldo Fesna, 5 , Port-Au-Prince , Haiti

Rivaldo Fesna, 5 , Port-Au-Prince , Haiti

Tangawizi, 3, Keekorok, Kenya

Tangawizi, 3, Keekorok, Kenya

Maudy, 3, Kalulushi, Zambia

Maudy, 3, Kalulushi, Zambia

Bothe, 4, Maun, Botswan

Bothe, 4, Maun, Botswana

Arafa And Aisha, 4, Bububu, Zanzibar

Arafa And Aisha, 4, Bububu, Zanzibar

Zi Yi, 3, Chongquing, China

Zi Yi, 3, Chongquing, China

 

Can Hasan, 5, Turqi

Can Hasan, 5, Türkiye

Alessia, 5, Castiglion Fiorentino, Itali

Alessia, 5, Castiglion Fiorentino, Italy

Arkiva

Kategoritë