Mar, Pri 2, 2024
Banner Top
Banner Top
EDONA JAMES ZGJEDH PINEA MEDICAL CENTER ADRESËN E SHËNDETIT

Personaliteti i njohur i showbizit, Edona James, së fundi ka gjetur një zgjedhje për mirëqenien e saj shëndetësore.

Edona James ka zgjedhur Pineal Medical Center si adresën e saj për kujdesin shëndetësor. Me një reputacion të ndërtuar për kujdesin cilësor dhe mjekësinë e avancuar, Pineal Medical Center do të ofrojë një ambient të përshtatshëm për rehabilitimin dhe menaxhimin e shëndetit të saj.

Ky vendim i Edona James për t’u përqëndruar në shëndetin e saj personal shpreh përkushtimin e saj ndaj një jete të shëndetshme dhe të balancuar në bashkëpunim me më të mirët e kësaj fushe, Pinea Medical Center.

Youtube

Arkiva

Kategoritë