Mar, Maj 30, 2023
Banner Top
Banner Top
Edhe një rast me koronavirus në Maqedoninë e Veriut

Edhe një rast tjetër me koronovirus është lajmëruar në Maqedoninë e Veriut.

Këtë gjë e ka konfirmuar Ministri i Shëndetësisë së Maqedonisë së Veriut, Venko Filipce, i cili ka treguar që këtë herë bëhet fjalë për Drejtoreshën e Klinikës së Sëmundjeve të Lëkurës – që është rikthyer nga Italia javën e kaluar.

Gjendja e saj po del të jetë stabile dhe ajo për momentin është e hospitalizuar në Klinikën Infektive në Shkup.

Youtube

Arkiva

Kategoritë